Cornelia De Luxe Resort Belek Hotels

Tietoa meistä

Golf Tours Turkey on yhteistyössä Matrix Travel Solutions - matkatoimiston kanssa, joka on rekisteröitynyt matkatoimisto ja joka toimii TURSAB:in, Turkin matkatoimistojen yhdistyksen toimiluvalla. Matrix Travel ja Golf Tours Turkey on ollut mukana golfbisneksessä jo yli 18 vuotta.  Voimme tarjota myös lentoja ja IATA-lisenssimme antaa sinulle taloudellista suojaa. Ammattitaitoisena yhtiönä tarjoamme vuosittain palveluita yli 10 000:lle golfarille.

Miksi varata meiltä? Golf Tours Turkey ja Matrix Travelin hyvät suhteet Belekin golfkenttien ja hotellien kanssa ja se että meillä on ajankohtaiset tiedot myymistämme lähituotteista turvaa aina parhaat tarjoukset asiakkaillemme. Koska emme ole vain  maapalveluyhtiö, vaan myös lisensioitu matkatoimisto, voimme tarjota paljon enemmän kuin vain golflomia. Varatessanne matkanne meiltä yhtiömme suojaa käyttäjäoikeutenne (ks. ehdot & säännöt). Yhtiömme on laajentunut keskittyen palvelun laatuun, myymiemme tuotteiden tasoon ja asiakastyytyväisyyteen. Nämä ovat edelleen meille tärkeimmät tekijät laatiessamme golflomia Belekiin.

Olen itsekin golfari, joten ymmärrän eurooppalaisten golfareiden tarpeet ja olen valinnut Golf Tours Turkey:lle henkilökunnan, joka pystyy tarjoamaan parhaat mahdolliset palvelut. Toimistossamme oleva henkilökunta puhuu englantia, saksaa, ranskaa, suomea, flaamia, espanjaa ja turkkia. Matrix Travelilla on kaksi toimistoa, yksi Antalyassa ja toinen golfin pääpaikalla Belekissä. Lisäksi meillä on toimipiste Istanbulissa.

Minä ja tiimimme lupaamme laatia sinulle monipuolisen golfloman Turkin Belekissä.

Lämpimin terveisin,
Yavuz Ungor
Toimitusjohtaja

 

Golf asiantuntijamme Suomessa ja Ruotsissa, Piia Heinonen ja Folke Nyberg palvelee teitä kaikkiin matkoihimme liittyvissä kysymyksissä.

 

Soita Piialle puh             +358 (0) 451 368 732

tai lähetä sähköpostia piia@golftoursturkey.com.

Folkelle voit soittaa puh numeroon +358 (0) 465 475 056 tai lähetä sähköposti folke@golftoursturkey.com