Cornelia De Luxe Resort Belek Hotels

USEIN ESITETTYJÄ

USEIN ESITETTYJÄ KYSYMYKSIÄ

Tarvitsenko HCP-todistuksen?

Monet kentistä ilmoittavat, että tasoitustodistus on esitettävä ennen peliä. Kuitenkin todistusta harvoin pyydetään, mutta suosittelemme että otat sen mukaan, ettei sinulta evätä mahdollisuutta pelaamiseen.

Järjestättekö lentolippuja?

Kyllä, olemme IATA-lisensioitu matkatoimisto. Jos haluat meidän etsivän lentovaihtoehtoja ja -hintoja, kerro meille. Voimme tarjota hyviä tarjouksia reittilennoista, mutta tilauslentojen osalta saatat itse löytää parempia vaihtoehtoja.

Kuinka monta päivää etukäteen pitäisi varata?

Suosittelemme sinua tekemään varauksesi mahdollisimman pian saadaksesi haluamasi majoitus - ja tee off - ajat. Belek on tällä hetkellä hyvin suosittu ja kentät ovat aina kiireisiä golfkauden aikana.

Laskutatteko luottokorteistamme meidän kurssiemme mukaisesti?

Lain mukaan meidän on veloitettava luottokorttia Turkin liiran mukaan. Käytämme Turkin keskuspankin päiväkurssia.

Mikä on pukeutumiskoodi kentille?

 Kaikki kentät edellyttävät tavallista golf-standardia, suorat housut, lyhyet sortsit ja kauluspaidat. Farkut ja lenkkitossut eivät ole hyväksyttäviä kentille tai klubeille.

Mitä etuja varauksesta on sinulle?

Voit saada vaihtoehtoja kun varaat meiltä.

Jos on ongelmia voit helposti ottaa meihin yhteyttä, koska toimimme samalla alueella.

Sinun ei tarvitse ostaa valmiiksi suunniteltua pakettia, voit luoda haluamasi kokonaisuuden.

  Tulet saamaan henkilökohtaista palvelua paikalliselta matkatoimistoltasi; olemme varmoja että autamme sinua parhaiten.

Mitä hintaan sisältyy?

Suunnittelemme paketteja kuten haluat, joten sinä päätät mitä hintaan sisältyy. Me tarjoamme sinulle paketteja yksittäisten hintojen kanssa, joten voit helposti tarkastella ja suunnitella omia paketteja

Mitä tapahtuu, jos peruutan varauksen?

Ilmoitamme sinulle vahvistuskirjeellä kun veloitamme luottokortiltasi täyden maksun, veloitus tapahtuu aikaisintaan kyseisenä päivänä. (Tämä on sama määräaika jolloin hotellit ja golfklubit veloittavat meiltä.) Voit peruuttaa tai muuttaa varaustasi kyseiseen päivämäärään asti, kuten on mainittu varauspalvelumme ehdoissa ja säännöissä.

Miten tapaamme?

Jos olet jo varannut lentokenttäkuljetuksesi meiltä, tapaat lentokenttärakennuksen saapumisportilla oppaamme Golf Tours Turkey-kyltin kanssa. Oppaamme antaa sinulle tietoja ja pelivoucherisi. Jos sinulla ei ole lentokenttäkuljetuksia, lähetämme pelivoucherit sähköpostitse.

Miten varata?

Täytä kysely- tai yhteydenottolomake. Täytä mahdollisimman paljon yksityiskohtia, jotta voimme antaa sinulle tarkan tarjouksen. Kun saamme lomakkeen, pyrimme antamaan yksityiskohtaisen tarjouksen 24 tunnin kuluessa.

Tässä vaiheessa ei ole pakko tehdä varausta. Kun olet nähnyt kaikki tiedot ja jos haluat varata, sinun täytyy vastata sähköpostitse tarjoukseemme. Tarkistamme ovatko haluamasi palvelut saatavilla, ja jos kaikki ovat käytettävissä, varaamme ne ja lähetämme sinulle vahvistuksen.

Luottokortin lupalomake liitetään omaan maksuehdon vahvistukseen, vaihtoehtoisesti voit maksaa takuumaksun turvallisen online-maksuvaihtoehtomme kautta. Sinun tulee myös allekirjoittaa varauspalvelumme ehdot ja säännöt.

Miten varmistaa varaukset?

Sinun pitää maksaa takuumaksu luottokortilla. Voit täyttää online-maksuvaihtoehtokaavakkeemme tai lähettää luottokortin lupahakemuksen faxilla. Sähköposti ei ole turvallinen. Fax-numeromme on 00 90 242 725 60 09. Neuvomme varmistamaan varauksesi mahdollisimman pian. Takuumaksuja ei palauteta.

Mitkä maksutavat ovat mahdollisia?

Hyväksymme maksuksi käteisen euroina, luottokortit Visa ja Master Card ja pankkisiirrot.

Perivätkö lentoyhtiöt kuljetusmaksun golfbägeistä?

Tällä hetkellä suurin osa lentoyhtiöistä perii maksun golfbägien kuljetuksesta lennoillaan.

Pitääkö minun ostaa paketti vai voinko pyytää vain tietyn palvelun?

Voit pyytää mitä tahansa palveluistamme erikseen.  Voit esimerkiksi pyytää vain tee off -ajat, tai vain lentokenttäkuljetukset jne. Jos sinulla on jo paketti jostain muusta yhtiöstä ja halutessasi lisätä ohjelmaan muita palveluita, joita he eivät voi toteuttaa, olemme valmiina auttamaan aukkojen täyttämisessä lomasi aikana.

Sisältääkö greenfeeni golfauton?

Golfautovuokra ei sisälly greenfeen hintaan eikä golfautoa voi varata etukäteen, paitsi mahdollisesti lääkärintodistuksen mukaan.

Tarvitsenko matkavakuutuksen?

Kaikille matkoille on hyvä olla jonkinlainen matkavakuutus. Useat pankkitilit tarjoavat vakuutusvaihtoehtoja. Voimme lisätä matkavakuutuskulut hintatarjoukseemme halutessasi. Useimmat matkavakuutukset eivät kuitenkaan kata golfbägeille aiheutuvaa vahinkoa, joten onkin suositeltavaa vakuuttaa nämä erikseen esim. kotivakuutuksen tai muun vastaavan vakuutuksen kautta.

Tarvitsenko muovipiikit?

Kyllä, muovipiikit edellytetään kaikille kentille.

Tarvitsenko viisumin matkustaessani ulkomaille?

Tarkista ajankohtainen tieto konsulaatistasi ennen matkaa.

Voinko saada palautusta pelaamattomista golfkierroksista?

Kaikissa tapauksissa palautus annetaan vain, jos varaamasi kenttä on suljettu sääolosuhteista johtuen. Kentän ollessa avoin ja päätät itse olla pelaamatta, veloitetaan 100 %:n peruutuskulut ja palautusta ei makseta